/ Margit Kleven

Margit Kleven

Margit_KlevenJeg er uddannet Social og Sundhedsassistent og under mit arbejde i hjemmesygeplejen fik jeg ideen til at starte op som selvstændig ”professionel ven” og kaldte mit firma for ”Snak med Margit”.

Jeg så et behov hos mennesker i alle aldre, om at have et menneske, de kunne fortælle om deres problemer eller ideer, uden at blive dømt eller skulle forklare hvorfor.

Det kan være rart at sige tingene højt til én uden at skulle ”coaches”, ”analyseres” eller ”dømmes” og dette kan jeg tilbyde.

Efterfølgende har jeg så puttet mere i min værktøjspalette, så jeg i dag også kan tilbyde følgende: Klangmassage, Acces Bars, Forskellige former for Healing, Sindstræning, stress af samtale samt kanalisering.

Jeg er desuden forhandler af Lifewave produkter, som mange har haft glæde af at bruge ved kroniske smerter, søvnproblemer, stress og meget meget mere.

Klang_terapi

Jeg har valgt at være i klinik/butik samarbejdet ”MirakelZonen” med Gitte og Jannike for at vi sammen kan skabe et dynamisk, spændende og alternativt miljø, hvor vi vil lave forskellige arrangementer sammen og hver for sig.

Nogle af de arrangementer jeg bl.a. vil stå for er:

  • Gruppe for ”Et kursus i Mirakler” studerende.
  • Grupper for personlig udvikling.
  • Klangmeditationer/ Klangrejser.
 
Du kan læse mere om mig og det jeg laver på min hjemmeside: www.snakmedmargit.dk

Kontakt mig:
Margit Kleven:
Tlf.: 2063 5986